streda 8. júla 2015

Mesačná chvastačka máj + jún

Mesačné občas dvojmesačné meme od Judith.
Cieľom je ukázať knihy, ktoré vám pribudli do knižnice.


Tieto dva mesiace som si zaobstarala veľa kníh, hoci viac ich bolo až v júni. Tigrov osud a Jsem rozohnená som dostala k sviatku. Túžila som po pokračovaniach týchto sérii tak dlho, až som si myslela, že sa ani nedočkám. Nehorázne sa teda teším, keď si ich prečítam. Keďže Tigrov osud je štvrtý diel a ja nemám doma tretí diel, Tigrovu plavbu, nemôžem sa pustiť do čítania. Stále čakám, pokým mi ju pošlú z Darčekomatu, kde som si ju objednala. No a hoci už dlhší čas viem, že túto tretiu knihu Jsem rozohnená, poslednú zo série vydali len v čestine, stále som nahnevaná na vydavateľstvo, že sa nepremohlo a nevydalo ju aj v slovenčine. Som si istá, že nie som jediná... To ako vážne by ich to tak zruinovalo? :/







Keď som Nádhernú temnotu uvidela na pulte v kníhkupectve za pár eur, nemohla som ju tam nechať. Nie že by som bola nejaký obrovský fanúšik tejto série, to vôbec. Ani si nemyslím, že ju budem tak skoro čítať, ale mamina si prvý diel pochvalovala a pýtala si prednedávnom pokračovanie, takže preto ju tu aj mám. Nápodobne to isté so Synom. :)





The Vampire Diaries. Každý ich určite pozná, či už ako seriál alebo hromadu malých, slovenských a tenkých knižiek. Keďže sa mi do slovenského prekladu moc nechcelo, povedala som si že prečo ich neskúsiť v angličtine. Teraz čítam prvý diel, ide to lepšie než som čakala a som naozaj rada, že ich mám. 







Na pokračovanie Dokonalého páru sa chystám už hádam aj také dva roky. Finally som sa k tomu dostala. Mesto kostí som si vymenila s jednou slečnou. Dotyk anjela ma vážne zaujal no a po Modrej krvi, ktorá bola úžasná, som rozhodne neváhala. Snáď nesklame. 


Celkom pekná kôpka, čo poviete? :3


6 komentárov:

  1. Pekné prírastky :) Na Tigrov osud sa môžeš tešiť! Je to skvelé finále! :))Tie Vampire diaries musia byť naživo ešte krajšie, než sú na obrázku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem, ja viem. :o Z tejto série som nadšená a stráášne sa teším! :3 Sú naozaj krásne. :D

      Odstrániť
  2. Hromádka krásná, tak ať se knihy líbí! ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár poteší. :))