pondelok 24. decembra 2012

Krásni a mŕtvi 3 Summer - MiniRecenzia

Anotácia :

Nie sú živí, no nie sú ani mŕtvi. Sú niečo medzi tým.
Prešlo šesť mesiacov od poslednej násilnej smrti tínedžera v meste Ellerton. Darina stále zúfalo miluje Phoenixa, ktorý sa zo záhrobia vrátil k nej. Nemôže sa však venovať iba láske. Od pána nemŕtvych dostala úlohu. Musí objasniť vraždu krásnej Summer Madisonovej, svojej najlepšej kamarátky, ktorá sa stala obeťou streľby v nákupnom centre. Darina sa vydáva po stope šialeného vraha hnaná boľavými spomienkami, ale aj nádejou, že Krásni mŕtvi vďaka nej konečne nájdu svoj pokoj.
  • Počet strán: 280
  • Rok vydania: 2012
  • Vydavateľstvo: Fragment
  • Moje hodnotenie: 4/5

Summer Madisonová. Toto je dievča, ktoré zomrelo pri streľbe v nákupnom centre. Je to najlepšia kamarátka Dariny, dievča s úžasným talentom a zároveň jedna z Krásnych a mŕtvych.

Tretí diel sa začal veľmi sľubne. Darina má pred sebou ťažkú úlohu . Aj tentoraz sa snaží pomôcť Krásnym  Mŕtvym. Je veľkou súčasťou pri riešení smrti Summer. Táto kniha sa mi páčila zatiaľ najviac. Darina nie je až tak veľmi detinská ako v predošlých dieloch. Kriminálna zápletka je perfektná a napínavý dej takisto. Dozvieme sa aj zaújmavé veci o Hunterovi - pánom Krásnych a Mŕtvych. Opisy postáv a charaktery sú vypracovanejšie.

 Nechýbajú tu akcie, zvraty a prekvapivé udalosti. Dokonca tu boli dva momenty, pri ktorých som onemela a s otvorenými ústami som čítala ďalej. Vtedy to bolo veľmi smutné. Miestami som sa bála otočiť stránku knižky, čo s pre nás autorka vymyslela. V tejto útlej knižke sa skrýva mnoho emócií. Autorka sa príjemne zlepšila v písaní a čo sa týka napätie takisto. Veľmi a úprimne sa teším na posledný diel tejto série. Tu sa bude riešiť smrť Darininej lásky - Phoenixa - .              


Ďakujem vydavateľstvu Fragment za poskytnutie recenzného výtlačku.  

2 komentáre:

  1. jeeej, strašne by som chcela zvyšok tejto série! mám za sebou zatiaľ len 1. diel, ktorý sa mi veľmi páčil a práve Summer mi bola najsympatickejšia 8)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár poteší. :))