nedeľa 2. decembra 2012

Vychádza v Decembri !


Pripravuje IKAR :

Stalo sa to v paríži : Molly Dlhopisová
Evie Dexterová, 26-ročná šarmantná Londýnčanka, príde o prácu v reklamnej agentúre a rozhodne sa pokračovať v životnej kariére ako turistická sprievodkyňa. Vďaka „vylepšeniu“ životopisu, v ktorom zveličí svoju znalosť francúzštiny a pridá aj zopár nie celkom pravdivých skúseností a schopností, získa prácu v cestovnej agentúre a vyberie sa na prvý zájazd do Paríža. Evie je však presvedčená, že všetko hravo zvládne. Nakoniec sa jej to aj podarí – najmä zásluhou príťažlivého šoféra autobusu Roba. Udržať si novú prácu je však ťažké, keď vás rozptyľuje neodolateľný muž a omamné francúzske víno... 
 Vychádza 4.12.2012


Tweetni mi! : Sarra Manningová
Jeane Smithová je blogerka, kráľovná sekáčov a charitatívnych výpredajov. Má vlastnú lajfstajlovú značku Adorkable, pol milióna followerov na Twitteri, ale v škole ju považujú za chodiacu módnu katastrofu. Je výstredná, provokatívna, nemožná. Ani náhodou nezapadne medzi spolužiakov, na ktorých sa díva zvrchu, lebo sú nudne rovnakí – všetci sa rovnako obliekajú, rovnako myslia.
Michael Lee je školská hviezda, vzorný študent, idol dievčat, skvelý 

futbalista, zlatý chlapec svojich rodičov.
Nemajú vôbec nič spoločné. Tak prečo sa stále bozkávajú? 

Vychádza 11.12.2012
  

 Pripravuje CooBoo :
  Útek (Draki 2)Draki 2- Útek :  Sophie Jordanová

Napätie, zakázaná láska a vzrušujúce nebezpečenstvo – to je druhá časť napínavej Draki trilógie. Aby Jacinda zachránila život Willa – chlapca, ktorého miluje, vyzradila pradávne tajomstvo svorky. Teraz, keď je späť pod ochranou svojho druhu, nazerajú na ňu preto ako na zradkyňu. No ešte horšie však vyznieva fakt, že Willa už nikdy viac neuvidí. Ale čo ak predsa len navzdory všetkému existuje šanca, ako sa s ním znova stretnúť, no cena je príliš vysoká? Bude Jacinda pre ich lásku riskovať všetko?



Pripravuje SLOVART :
Kronika vtáčika na kľúčik 3 : Haruki Murakami
Udalosti v Tóruho živote naberú rýchly spád. Mei Kasaharová mu napíše list z neznámeho miesta, v ktorom ho dôrazne upozorňuje na článok v istom bulvárnom denníku, kde sa píše o tajomnom majiteľovi domu na opustenej parcele poznačenej ľudským nešťastím. Tóru stále hľadá Kumiko, zbližuje sa s ďalšou prapodivnou dvojicou, a do jeho života čoraz nevyberanejšími spôsobmi vstupuje jeho švagor Naboru Wataja, vysokopostavený politik, ktorý sa obáva škandálu. Kumiko je však stále preč, a k Tóruovi sa celkom nečakane vráti stratený kocúr. 
 Vychádza 3.12.2012

Spojenci noci : Sága Darrena Shana 8 
Lovci súmraku pokračujú v pátraní po Pánovi upirátov. Darren sa voľky-nevoľky musí vrátiť do školy a čeliť svojej minulosti. Nemá to ľahké, v porovnaní s normálnymi ľuďmi totiž starne omnoho pomalšie, takže stále vyzerá na pätnásť rokov. Upírske knieža a zabijak upirátov tak musí znovu zasadnúť do školskej lavice. No Darrena netrápi len škola – čakajú ho známe tváre, smrť člena klanu, zápas s lovcom upírov a krvilačnými upirátmi. Spojenci noci sa musia opäť zjednotiť! Lov pokračuj
Vychádza 7.12.2012


1 komentár:

Každý komentár poteší. :))