piatok 27. septembra 2013

Marry, Kiss, Cliff ♥ TAG

Ahojte! Pred asi týždňom som narazila na blogu u Kath na tento TAG. Pri sledovaní som sa pobavila. Zapáčilo sa mi to, tak som si povedala, prečo to nespravím aj ja ? Je to jednoduché. Stačí si napísať mená knižných hrdinov na papieriky a potom si vyberať vždy tri. Ďalej si zvoliť koho by ste radi zhodili z útesu, pobozkali, alebo si vzali za muža. Tak poďme na to.

U prvej trojice to mám jasné hneď ! Adam, aj keď ťa mám celkom rada, poletíš bohužial z útesu. Tobias teba nechám Tris, nech si ťa užije. Ale predtým si prosím poriadnu pusinu. A Étienne ? Tak to je jasné. Za teba sa veľmi rada vydám. :*
Alec, hoci som knihu nečítala, no film som videla, moje sympatie si si nezískal vôbec. Bye, bye príjemný let dolu útesom! Ako vážne ?? Daniel a Draco ? Lepše som si vybrať už nemohla! No čo už, Dany, od teba mi stačí pusa. Draco Moalfoy, teš sa na zvyšok života po mojom boku. ;) 
Presne aj tu je to jasné ako facka! Stefan, ty si pekne ostaň na úplnom spodku útesu. Vôbec ťa nemám rada! Tucker, je mi to ľúto, no dám ti len pusu. A Jacob, teba si nechám naveky.

Jace, pac a pusu posielam! Day, teba milujem! ♥ Myslím, že by si bol skvelý manžel a ešte väčší fešák na svatbe! Adam, prepáč, no týmto dvom nesiahaš ani po päty. Arrivederci!

Edwars, zbohom, neznášam ťa! Bež si za Bellou, aj keď ste obaja rozdielny. Peter, daj mi pusu. :* Gideon vieš čo ostáva tebe ?? Spolu si to užijeme v cestovaní navždy!




Percy nazdar! Od teba si prosím peknú pusinku! Bež si späť do svojho sveta. Cricket vitaj. Chýbal si mi. No už nebudeš vôbec.  Zlato, aký bude deň svadby ?? Harry, zbohom. Ginny je skvelá a ja si čarodejníka ako si ty nezaslúžim. Snáď ti Ginny alebo Hermiona zavolá k útesu hrdozobca.

Thor, teba bez váhania zhodím z útesu. Seth poď ku mne a pobozkaj ma. Starší, teba si nechám na 100%. Si super. Will you marry me? ...BTW: škoda, že sa tak volá. To meno sa mi nepáči, no ty áno! 

Alec, radšej mi zmizni z očí. Nemusí sa ti to vyplatiť. Loki, naval pusu! Vitaj Gale! Si milý, takých ja mám obzvlášť rada. Priprav sa na bohatú svadbu.


Damon, bež si skratkou dolu útesom za Elenou. Phoenix, ďakujem že si. Aj keď v inom svete. :/ Môžeš sa ale vrátiť, a dať mi poslednú peknú pusinu. Jamani, s tebou budem prešťastná!

Klaus, vypadni odo mňa radšej preč. Ash, teba pobozkám. A Ian, 4ever love you! ♥

Andrej, už len kvôli tvojim modrým očiam ťa nemám rada. Adiós. Pekný pád z útesu prajem. Patrik od teba si želám pusu. A Simon, teba zbožňujem. Budeš skvelý manžel.



Warner, nech ťa už radšej nevidím. Akurát by si dostal odo mňa guľku. Will, teba by som pobozkala ! A ako vážne? Cam?? Je nemožné nemať ťa rada, a preto si ťa nechám a budem ťa milovať a bozkávať už navždy.
Tony, aj keď ťa mám rada a si poriadny fešák, tvoj parťák oblek, hravo zvládne aj útes. Ky, prosím si poriadny bozk. Peeta, ty nikam nechoď ! Katnnis si ťa nezaslúži, ja áno. Vitaj v mojom svete natrvalo.



4 komentáre:

  1. Mala si niekde popísať, že kto je odkiaľ, pretože väčšinu som vôbec netušila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je skvělé, že ses do toho také dala! :) S Alekem zcela souhlasím, já bych to taky strčila dolů. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jej to je super. Som sa pritom pobavila, ale niektoré mena som nepoznala. Keďže ja som nerozhodná niečo takéto robiť nemôžem. Ale Damon z útesu? Nie. Sem s ním zachránim ho :* Aj Thora by som zachránila, teda on by sa zachránil sám, ale aj snaha sa cení a možno by si ma všimol a zobral so sebou :) A aj keď by som sa pri dvojici Tony Stark a Peeta na minútku zamyslela, tak by vyhral Tony. Je inteligentný, boooohatý, fešák, je IRON MAN, ma nenormálne obleky, je s ním sranda a v trojke, keď vrtí tým zadkom umieram :*

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár poteší. :))