sobota 18. januára 2014

On my wishlist 2

On my wishlist je týždenné meme, ktoré poriada Book Chick City. Jeho cieľom je každú sobotu zverejniť knihu, alebo knihy, ktoré si želáte mať doma.

Amy Tinterová - Reset
O čom vlastne je ?
Pred piatimi rokmi dvanásťročnú Wren Connollyovú trikrát strelili do hrude. Po 178 minútach vstala z mŕtvych ako resetka: silnejšia, rýchlejšia, odolnejšia a bez emócií. Čím dlhšie sú totiž reseti mŕtvi, tým menej ľudského v nich po oživení zostáva. Wren 178 je najnebezpečnejší reset v Texaskej republike. Teraz, ako sedemnásťročná, slúži v polovojenskej jednotke Korporácie pre ľudskú evolúciu a zaľudnenie.
Wren je skúsená bojovníčka poverená výcvikom nových resetov, ale jej posledný nováčik - Callum Reyes - je najhorší, akého kedy videla. Callum bol oživený už 22 minút po smrti, a tak prakticky zostal človekom. Má príliš pomalé reflexy, nevhodné otázky a jeho večný úsmev vyvádza Wren z miery. Stále však zodpovedá za jeho výcvik. Keď Callum odmietne splniť rozkaz, dostane Wren poslednú šancu podriadiť ho disciplíne - inak ho bude musieť zlikvidovať. Wren doteraz poslúchla každý rozkaz a vie, že keď sa vzoprie, zlikvidujú aj ju. Ale zároveň sa nikdy necítila taká živá ako s Callumom...


3 komentáre:

  1. O této knížce jsem už slyšela. Vypadá dobře. Někdy bych si ji chtěla přečíst. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Reset vypadá skvěle, určitě si tuto knihu někdy přečtu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto som čítala. Vypadala super, ale bola skôr taký priemer. Nebola zlá, ale nič mi nedala...

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár poteší. :))