piatok 31. októbra 2014

Halloween súťaž ♥ + vyhodnotenie


Fúúú.....a je tu znova! Rok prešiel a tento "sviatok" je tu zase. V Amerike práve deti behajú po domoch v najrôznejších kostýmoch od výmyslu sveta a pýtajú si sladkosti! Musí to byť poriadna zábava. Veď si to predstavte. Večer sa poriadne vyfintiť, nahodiť parochňu a vyraziť do vyzdobených tmavých ulíc. Wau! Raz by som si to chcela skúsiť. ;) No nezabudnime ani na náš sviatok, ktorý voláme Dušičky! Zapáliť naším najbližším aspoň jednu sviečku by bolo skvelé. Už sa vidím ako zajtra "beháme" s našimi po hroboch. :) 










Táák a k súťaži. Súťažite o knihu Záchranný čln od Charlotte Roganovej, ktorú som venovala ja. :D

Súťaž platí pre čitateľov so slovenskou alebo českou doručovacou adresou! Prebieha od dnes 31.10 do 14.11.2014. 

Nebojte, nemusíte vypĺňať nekonečné formuláre. Stačí ak do komentára napíšete svoje menoemail a odpoveď na otázku Stala sa vám na Halloween nejaká zaujímavá vec? Či už trapas alebo historka? 

Pokiaľ budete túto súťaž zdielať, môžete si napísať druhý komentár s odkazom, kde ste súťaž zdieľali a emailom. :D

Prajem veľa šťastia a krásny Halloween! ♥

________________________________________________________________________________________

Ďakujem všetkým, ktorý sa zúčastnili. Spolu vás bolo 19. Odpovede na moju otázku ste odpovedali každý. Škoda, že sa nikomu nič vtipné ;) neprihodilo. Bola som trochu prekvapená, ale ani mne sa nič nestalo. Najradšej chodím zapáliť príbuzným sviečky na hrob a potom pekne na gauči doma. :D
No ale už chcete vedieť kto vyhral knižku??
Okay, nebudem vás napýnať.

Víťazkou Halloweenskej súťaže sa stáva
-
-
-
poprosím bubny
-
-
-
ááááá
-
-
-
Radka Rišková!!

Gratulujéém! :D :D Posielam e-mail.

Radke som knižku poslala a dúfam, že sa jej bude páčiť. :D

22 komentárov:

  1. Jane, janeseverything@gmail.com
    Pokud vím, tak se mi žádný trapas nestal, ale obávám se, že se mi dnes stane, mám v plánu hned 2 akce za chvíli a jsem zvědavá jak to přežiju.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Míša, knihynadzlato@gmail.com
    Zajímavá věc na Halloween? Nevím, jestli se to tak dá pojmout, ale právě dnes jsem měla pocit, jako by byly Vánoce. Ech, asi to není zajímavé, ale pro mě to mělo jakési kouzlo. Šli jsme s taťkou po našem městě, které bylo krásně osvětlené, všechny ty věže, věžičky a náměstí. Moc hezké! :3
    Míša z blogu knihynadzlato.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andy, andrea.miskocowa44@gmail.com
    Tak trapas asi len v tom zmysle, že som nevyšla viac ako meter na lezeckej stene a pán inštruktor si myslel, že má povzbudí tým, ak mi prinesie stoličku , na ktorú som sa mala podľa jeho slov postaviť a šlo by mi to ľahšie..malo to však na mňa opačný efekt ;-) :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veronika Dedíková, veronikadedikova@gmail.com
    Myslím, že nič až také zaujímavé sa mi nestalo asi ani trapas, iba včera som bola u nás na dedine na jednej zábave a mala som na hlave také afro ako parochňu, môj chlapec síce nebol nadšený, ale voľajako to prežil a bola to nakoniec zábava . :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Radka, radka.riskova168@gmail.com
    Halloween neoslavujem, trávim ho doma v teplákoch, takže sa mi v postate nič zaujímavé, strašidelné nestáva. Hoci...raz sme mali také posedenie, ja som bola zombie a akosi nás vyhnali do obchodu...bolo to trošku trápne, keďže v našom meste nevidíte na Halloween behať príšery po uliciach.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. GFC: ZdeňkaM
    Zdeňka
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Na halloween se mi nic zvláštního nestalo, šla jsem na oslavu s make upe alá mrtvá nevěsta,kde mi všichni říkali, že jsem úplná ona. Ale trapas žádný naštěstí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. GFC: Klara Zakova
    Klára Žáková
    klara.zakova1@seznam.cz
    Halloween nijak neslavím, u nás to jsou spíše Dušičky :) Každopádně se mi nic vtipného, trapného, ani nijak zvláštního nestalo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aly
    aly.vikart@gmail.com
    Halloween neoslavujem ani nijako inak neriešim, takže žiadnu príhodu som v tento deň nezažila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zdieľam na Twitteri: https://twitter.com/AlyVikart/status/529363619742777344
    A ešte som chcela k predchádzajúcej odpovedi dodať, že Halloween nijako neriešim okrem takýchto súťaží. :D
    aly.vikart@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vaness
    gunarova29@seznam.cz
    Halloween neslavím, takže ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tento učet :)
    n.princess@azet.sk
    neslávim halloween

    OdpovedaťOdstrániť
  13. GFC tento účet, natalia.gazova@gmail.com
    Haloween nejako neprežívam, dokonca som ani nebola na žiadnej haloweenskej párty, ale snáď to niekedy napravím a pri tej príležitosti sa riadne "vyparádim" ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dominika Grešová
    yourdominica@gmail.com
    Halloween neslavím, no v budúcnosti by som chcela zažiť pravý Americký halloween (v amerike :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zdieľala som na tejto stránke: https://www.facebook.com/pages/Yorkshirsky-teri%C3%A9r/370272909670345?ref=hl

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Klára Odehnalová.
    theclairebiebs@gmail.com
    Já jsem teda nikdy Halloween neslavila. Letos jsme měli ve škole "Halloween Fun night", ale bohužel jsem se jí nějakým důvodem nezúčastnila. Nejspíše to bylo tím, že než jsem se stihla zapsat, bylo plno. Ale určitě mám v plánu Halloween v příštích letech slavit, protože mi připadá jako fajn svátek. Chtěla bych ho zažít přímo v Americe:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Zuzana Ľudviková
    zea.zuzu@gmail.com
    Mňa sa Halloween nijak netýka, no spomínam si na jednu krásnu udalosť, ktorá nebola žiadnym trapasom. Pamätám si, ako sme s dedkom šli vyrezávať tekvice a bolo to naozaj skvelé a pamätám si nato doteraz :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Lenka Ďurčeková
    lenka.durcekova@gmail.com
    Halloween beriem ako každý iný deň, len si všímam tie krásne dekorácie. :D A keď si dobre pamätám, nijaký trapas alebo niečo podobné sa mi nestalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Veronika
    pavlikova.nika@gmail.com
    Halloween ako sviatok neuznávam a neslavím ho :) Poznám iba klasické dušičky kedy chodíme na cintorín a ctime si našich blízkych zomrelých.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Lenka
    varticek (zavináč) gmail.com
    Nič špeciálne ani zvláštne ma nenapadá, čo by sa mi práve vtedy stalo. Halloween u mňa začína aj končí vyrezávaním tekvice.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Slávka Čertíková
    slavkacer@gmail.com
    Hmm... Raz som si pri vyrezávaní tekvice porezala prst, počíta sa to? :D
    .
    .
    .
    Ok, tak aspoň niečo :D -U nás doma sa sa slávia dušičky, halloween nie. (I keď sa mi tento sviatok celkom páči, ale slovenské tradície sú predsa len slovenské tradície) Jediná vec, čo mi napadá, je ako sme mali raz halloween v škole, my ako starší sme mali pomáhať z deťmi, ale tak akosi sme ušli 3:) No a jak sme mali na sebe kostýmy, tak sme s tým tak behali po meste a vliezali do každého obchodu aby sme im zapriali šťastný halloween. Väčšinou to priali v pohode, no vošli sme do nejakého elektro-shopu a tam taký svalnatý predavač, sa na*ral, že čo mu tam lezieme a že na nás zavolá políciu, fú tak sme odtiaľ zdrhli :D + keď sme sa vrátili do školy, vynadala nám ešte aj učiteľka, že si neplníme svoje povinnosti, že sme sľúbili, že budeme pomáhať a len tak sme si odišli atď. :D nič zaujímavejšie sa mi na Halloween nestalo, je mi ľúto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  22. DominikaCouf
    xo-domissek-xo@seznam,cz
    Tak asi nic zajímavého. Halloween totiž osobně nijak neprožívám, ani neslavím. Možná bych zmínila jen ,, Halloween párty" u kamarádky. Bydlí na vesnici a my v kostýmech jsme si po této dědině daly okružní procházku a místním borcům jsme přišli k smíchu. Párty jsme si ale užily i tak :)

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár poteší. :))