sobota 28. februára 2015

Mesačná chvastačka xy-február



1.Knihy, ktoré som si kúpila:
Eleanor a Park sa jednoducho nedalo odolať. Lásku na dvoch kolesách som si chcela už dávno prečítať, teším sa. Búrlivé výšiny - klasika, ktorú určite každý pozná ma tak zvodne lákala až som podľahla. Konečne tento príbeh preskúmam.

2.Knihy, ktoré som dostala k recenzii:
 
Po nádhernej! Selekcii som túžila, už keď vyšla. Teraz keď som si prečítala jednu kapitolu, viem že sa mi bude isto páčiť, nehorázne sa teším. Príbeh dvoch storočí ma prekvapivo sklamal, no a 21.deň ♥ láska najdrahšia. Netreba k nej nič dodať. 

3.Knihy, ktoré som dostala:

 Veľmi obľúbené Papierové mestá u mňa skrátka nesplnili očakávania na plnej čiare. Krvou tetovaní ma strašne zaujali. Koláč mojej mamy, hmm staré dobré pečenie. 

A všetko pekne pokope: 

7 komentárov:

  1. Začátek cesty (neboli v novém vydání) Nalezenec mě také právě zaujal u některé blogerky, která právě dostala druhý díl - Lampář. Tak jsem také zvědavá, jestli to bude stát za to:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa na ňu teším. Dúfam že si niekedy nájdem čas. :3

      Odstrániť
  2. Pěkné knihy. :) Selekce mě osobně sice zklamala, ale přeji ti pěkné čtení. A taky bych se mohla dostat k dalšímu Greenovi, stále to jaksi odkládám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a mne sa vážne páčila :)) Mne sa zase ten Green nepáčil. :D

      Odstrániť
  3. Selekciu mám tiež doma a teším sa na ňu. :) Mňa zas dosť sklamali Eleanor a Park, ale aj Papierové mestá mohli dať viac. A Búrlivé výšiny vyzerajú krásne v tomto vydaní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je úžasná...A presne tie mestá, no ako myslím že green má na viac :) Sú super. :)

      Odstrániť

Každý komentár poteší. :))